Google+
  1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>
Danish English

”En times stråling fra solen er nok til at
dække hele verdens energiforbrug på et helt år...”

Siden du efterspurgte kan ikke findes.

Problemet kan være opstået fordi der er tastet en forkert adresse, eller at vi har slettet siden på www.spi.dk

Prøv evt. om du kan finde det du søgte i vores menu, og ellers er du velkommen til at kontakte os her.

Vi beklager ulejligheden
 

Med venlig hilsen
Sustainable Power Invest

 
Sikkerhed
Sikkerheden kommer fordi projekterne er gennemarbejdede, og vores samarbejdspartnere er nøje udvalgt som værende blandt de bedste og mest erfarne indenfor hvert deres felt. Endelig kommer sikkerheden, fordi solceller er en del af løsningen på europas energi og miljø udfordringer og derfor også i fremtiden vil være i lovgivers fokus. Investering i solcelleanlæg vil blive stadig mere central i investeringsuniverset!
STATSGARANTI
Solcelleparkerne er alle kendetegnet ved en indirekte statsgaranti på afsætningen af el. Denne statsgaranti løber typisk mindst 20 år fra idriftsættelsen af solcelleparken. Garantien er enten rodfæstet i et regeringsdekret eller i en lov, og betales typisk af el-forbrugerne.
HØJT AFKAST
SPIs tidligere investeringer har alle været kendetegnet ved et højt afkast sammenlignet med de fleste andre investeringer. Det er samtidigt med, at der er en statsgaranteret afsætning af den producerede el. Det er muligt, fordi denne type investering er en nicheinvestering, som endnu ikke udbydes igennem banker og investeringsforeninger.
BESTIL VORES PROSPEKT..helt uforpligtende, allerede i dag.