Google+
  1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

”En times stråling fra solen er nok til at
dække hele verdens energiforbrug på et helt år...”

Ledelsen i SPI

jesper skovenborg spi solar power invest

Jesper Skovenborg er partner i SPI. Jesper kommer fra en stilling som direktør for Direkte Invest hos Difko A/S og inden da var Jesper salgschef / produktudvikler hos Nordea Markets og Jyske Bank. I en årrække var Jesper desuden External Associated Lecturer ved Handelshøjskolen i Århus, Århus Universitet.

Mail: Jesper Skovenborg
carsten b. madsen spi solar power invest

Carsten B. Madsen er partner i SPI. Carsten har en fortid som statsautoriseret revisor hos Deloitte og Arthur Andersen. Carsten har arbejdet mange år med investering, skat og drift af bl.a. tyske investeringer. I en årrække har Carsten undervist på Handelshøjskolen inden for revision og regnskab.

Mail: Carsten B. Madsen
 
Sikkerhed
Sikkerheden kommer fordi projekterne er gennemarbejdede, og vores samarbejdspartnere er nøje udvalgt som værende blandt de bedste og mest erfarne indenfor hvert deres felt. Endelig kommer sikkerheden, fordi solceller er en del af løsningen på europas energi og miljø udfordringer og derfor også i fremtiden vil være i lovgivers fokus. Investering i solcelleanlæg vil blive stadig mere central i investeringsuniverset!
STATSGARANTI
Solcelleparkerne er alle kendetegnet ved en indirekte statsgaranti på afsætningen af el. Denne statsgaranti løber typisk mindst 20 år fra idriftsættelsen af solcelleparken. Garantien er enten rodfæstet i et regeringsdekret eller i en lov, og betales typisk af el-forbrugerne.
HØJT AFKAST
SPIs tidligere investeringer har alle været kendetegnet ved et højt afkast sammenlignet med de fleste andre investeringer. Det er samtidigt med, at der er en statsgaranteret afsætning af den producerede el. Det er muligt, fordi denne type investering er en nicheinvestering, som endnu ikke udbydes igennem banker og investeringsforeninger.
BESTIL VORES PROSPEKT..helt uforpligtende, allerede i dag.