Vi er specialister inden for

alternative investeringer som ejendomme, sol- og vindenergi.

Projekter i Danmark og Europa

Mere end 160 succesfulde investeringer

SPI A/S kom til verden i 2009 med et fokus på at skabe gode investeringsmuligheder, med stor gennemsigtighed for de danske investorer. Siden da er det gået stærkt, og det har resulteret i mere end 160 succesfulde investeringer. I dag får vi løbende spændende investeringsprojekter – alt fra ejendomsinvesteringer, til vind- og solenergiprojekter hvor vi går op i at det skal være bæredygtigt at investere. 

Aktuelle
projekter

Der er ingen aktuelle projekter

Vi tager hånd om alt

Gennem vores store netværk og viden om branchen, udvælger vi de projekter vi mener der er mest potentiale i, så du kan være tryg i dine investeringer. I den indledende fase foretager vi selv en due diligence af projektet, inden vi vælger at arbejde videre. Derefter vurderer kreditforeningen også ejendommen og projektet. Afslutningsvis tager vores juridiske team over, og får styr på at alle detaljerne er på plads.

Vores eksperter skaber med deres mange års erfaring værdi for dig ved at identificere, indkøbe og videreudvikle på boligejendomme i hele Danmark, og projekter indenfor alternativ- og vedvarende energi internationalt. Er du interesseret i aktuelle og tidligere projekter, kan du se hvad vi har lavet her.

Vores kunder er det vigtigste for os, og derfor gør vi vores for at du får den nødvendige viden om investeringerne, samtidig med at vi udvælger de projekter vi vurderer der kan give dig det største afkast. Er du interesseret i en mere detaljeret gennemgang af vores processer, er I velkommen til at kontakte os for en dialog. 

Hos SPI sørger vi ikke kun for at finde de bedste investeringsprojekter for dig. Vi står efterfølgende også for drift og udlejning af ejendommene, samt administration, regnskab og skat. Du kan trygt slappe af og lade os gøre det hårde arbejde. Ved at holde ejendomme ved lige og være opmærksomme på lejernes behov, sikrer vi at de bliver boende i længere perioder – hvilket maksimerer lejen der kan opnås.

Har du spørgsmål til din investering ift. drift, regnskab eller afkast – eller vil du måske høre mere om netop dine investeringsmuligheder indenfor både ejendomme og bæredygtig energi – kan du kontakte os i dag, så vil vi vende tilbage hurtigst muligt. Du kan også læse mere om SPI Ejendomme og hvem vi er her, hvis du er interesseret i vores historie og tidligere arbejde. 

All inclusive-løsning

SPI konceptet

Vores koncept er enkelt. Vi køber projekter og driver dem med en all inclusive-løsning. Investeringshorisonten på vedvarende energiprojekter er 20 år, og på ejendomme typisk 10-20 år. I denne periode kan hver enkelt investor forvente et afkast af sin investerede kapital på 5-10 % om året for vedvarende energi og 5-15% om året for ejendomme. Det er en passiv investering hvor man som investor ikke behøver bøvle med hverken udlejning, regnskab, drift eller nogle af de mange andre opgaver, der forbundet med at drive en udlejningsejendom eller et vedvarende energianlæg.

Vi har p.t. fokus på velbeliggende boligudlejningsejendomme med mellem 10-25 lejemål pr. selskab. Derved opnår man som privat investor størst mulig sikkerhed i forhold til afkastet.