fbpx

Om spi

Hos SPI har vi specialiseret os i investering i alternative investeringer som ejendomme, sol- og vindenergi.

SPI Ejendomme A/S er beliggende i Skanderborg og består af fokuseret team af engagerede medarbejdere. Vi har udbudt og udbydder sol-, vind- og ejendomsprojekter, til semiprofessionelle og professionelle investorer, der ønsker at investere passivt i vedvarende energi eller boligudlejningsejendomme med lav risiko og stabile afkast. Vores investorer ønsker størst mulig sikkerhed og gennemsigtighed. Det tilbyder vi igennem de krav vi stiller til de projekter vi udbyder.

Kravene der stilles er bl.a. at ejendommene der udbydes, enten er eksisterende boligudlejningsejendomme med god udlejningshistorik eller nyopførte, der senest få måneder efter vi har udbudt projektet, står færdigbyggede, er i drift og fuldt udlejede. Vi udbyder ikke byggeprojekter, men derimod ejendomsprojekter, der allerede er færdigudviklede og er eller kommer i drift når vi overtager dem. Dermed påtager man sig som investor ingen risiko i hverken byggeprocessen eller den første del af udlejningsprocessen.

Ledelsen og samarbejdspartnere bag SPI Ejendomme A/S har mange års erfaring inden for køb, finansiering, administration, udlejning, og alle de andre facetter, der skal til for at skabe attraktive investeringer indenfor vedvarende energi- og ejendomsprojekter.

Ledelsen

SPI Ejendomme A/S består af et hold specialister med hver sit fokusområde. Jesper Skovenborg er stifter og partner og har arbejdet med køb og salg af ejendomme, vind- og solprojekter i snart 13 år. Bo Kristensen - direktør og partner, har ligeledes arbejdet med køb og salg af ejendomme og energiprojekter i 35 år. Bo Kristensen har tidligere siddet som CEO og bestyrelsesformand for et børsnoteret ejendomsselskab.

Et stort netværk samt et dybdegående kendskab til branchen er altafgørende for, at være i stand til at vælge de gode projekter. Vores største fokus er, at skabe tryghed og gennemskuelighed for vores investorer. Vores præsentationer er overskuelige og skrevet i et let forståeligt sprog, som henvender sig til både den erfarne såvel som den nye investor, der ønsker at placere sine penge i vedvarende energiprojekter eller ejendomme.

medarbejder4

Bo Kristensen

medarbejder2

Jesper Skovenborg

medarbejder1

Michael Lauersen

SPI konceptet

Vores koncept er enkelt. Vi køber projekter og driver dem med en all inclusive-løsning. Investeringshorisonten på vedvarende energiprojekter er 20 år, og på ejendomme 5-10 år. I denne periode kan hver enkelt investor forvente et afkast af sin investerede kapital på 5-10 % om året for vedvarende energi og 5-15% om året for ejendomme. Det er en passiv investering hvor man som investor ikke behøver bøvle med hverken udlejning, regnskab, drift eller nogle af de mange andre opgaver, der forbundet med at drive en udlejningsejendom eller et vedvarende energianlæg.

Vi har p.t. fokus på velbeliggende boligudlejningsejendomme med mellem 10-25 lejemål pr. selskab. Derved opnår man som privat investor størst mulig sikkerhed i forhold til afkastet.

Hvis du er interesseret i et møde, eller mangler yderligere information

Medarbejdere

jesper
Jesper Skovenborg

Direktør

+45 5353 7583

js@spi.dk

noname
John Wehner

Administration

+45 3090 3030

jw@spi.dk

michael
Michael Laursen

Salgsdirektør

+45 2475 0268

ml@spi.dk

Henrik

Henrik Stork

Ejendomsservice

+45 5040 4192

hs@spi.dk

soeren
Søren Avep

Senior investeringsrådgiver

+45 2762 1184

sa@spi.dk